AI, CARAI!!

Des del 1989 la Maria i els Ai, Carai! estem cantant per la quitxalla i les seves famílies.

Som el Negri al piano, la Lili cantant i ballant, el Tommy (clown) com a ajudant meu (bé ajudant...millor “tocanassos”) i jo, la Maria.

 

Els nostres espectacles són totalment participatius. La base son els jocs, les danses i les cançons però sempre ens agrada fer una paradeta per descansar i explicar un conte animat, on el públic és converteix en el principal protagonista.

  

Amb els anys hem anat creant  espectacles a mida de la festa que celebrem i així si és la castanyada, Nadal, Caga tió, l’home dels nassos, carnestoltes, St. Jordi, la primavera, final de curs... farem un repertori o l’altre per adequar-nos a la festa.

 

 

D’aquest espectacle en diem “LA BALLARUCA”, doncs el que ens agrada és observar als nens i les nenes, al públic en general i veure com es belluguen, com ballen i es diverteixen tal com si estiguéssim en un embalat de festa major.

“BALLEM PEL MÓN” és un muntatge on les danses, els jocs, els contes i les cançons d’arreu del món són els protagonistes. Des de casa marxarem cap a Cuba, Canadà, la Xina, el Marroc,... i no només cantarem i ballarem... també veurem com el Tommy es va disfressant amb diferents vestits dels llocs on anem i ens enssenya un tòtem africà, un gran lleó xinès, el cap- gros de la pubilla Marieta,... Una volta al món divertidíssima en tant sols una animació!!

“EL BALL A LA PLAÇA ” és una festa en la que podrem aprendre i ballar danses vuitcentistes, aquelles que es ballàven fa molts i molts anys a les nostres places, donant vida a les ciutats. Grans i petits no parareu de ballar amb al so de la música tradicional dels valsets, pasdobles, polques, jotes, masurques...i d'altres balls tradicionals d'arreu del món!!

 

 

Però si el que voleu és celebrar alguna cosa molt especial i ja teniu la idea o bé al contrari, no en teniu cap, podem parlar-ne... ens costa poc fer-vos un espectacle a mida... només per vosaltres!!!

                                                      

Festes de l'Escuma

Festes particulars

Escoles bressol

 

....... bola
   
bola
  els quatre

inici