Ai, Carai! està formada per un grup de professionals de diferents àmbits:

  • Món de l’espectacle (espectacles d’animació, música, teatre de carrer, dansa, cant...).
  • Educació formal i en el lleure.
  • Educació Social
  • Psicologia
  • Belles Arts
  • Antropologia Cultural
  • Història
  • Disseny gràfic i Escenografies.

Després de treballar durant molts anys en diferents projectes de caire social i lúdic, ens hem unit per formar Ai, Carai!, un projecte que engloba tot allò que sabem fer bé i us podem oferir amb qualitat i rigor professional.

    Ai, Carai! crea, projecta, educa i forma amb l’empenta de tots els nostres professionals, per oferir-vos un ventall d’ofertes tant lúdiques com educatives que de ben segur us poden interessar.

    Treballem sota el gran objectiu de la Declaració Universal dels Drets Humans i en totes les nostres activitats queda reflectit aquest desig de fer una feina respectuosa, professional, integradora i amb un missatge de pau que creiem totalment necessari en la nostra societat actual.

    Transmetre valors positius, de respecte i de tolerància, sense “moralismes” ni “doctrines”  afegides, és la clau de qualsevol activitat que proposem, des d’uns tallers de manualitats per a una escola de primària a un espectacle d’Animació Infantil per a un Ajuntament, a un crèdit per alumnes de batxillerat,...

    La gran varietat de professionals que conformen Ai, carai! ens permeten poder fer moltes coses, de les més intel·lectuals a les mes creatives i tenim la sort de comptar amb bons col·laboradors i voluntaris que fan més valuosa i objectiva la nostra feina.

    Quan ideem i projectem pensem en “tu” en lloc d’en “nosaltres” i és per això que ens podem adaptar a les vostres necessitats i fer-vos espectacles a mida, tallers a mida, crèdits a mida, escenografies a mida,...

Visita, remena, diverteix-te amb la nostra Web i posat en contacte amb nosaltres... Segur que ens entendrem!

AH! Et recordem que d'aquí a dos mesos ja tindrem penjada la nostra nova pàgina web!!!

 

inici