Ludoteca mòbil:

Oferim un munt de serveis on els nens podran realitzar un ampli ventall d’activitats a través del joc i els tallers:

 

 
 

Parcs infantils: Per a dates concretes (Nadal, festes locals, festes majors, festes de fi de curs,...). Adreçat   a escoles, entitats, institucions,... Podeu triar inflables, jocs de taula, jocs gegants, tallers, conta-contes, espectacles d’Animació...o deixar que nosaltres us ho montem!!!

 
 

 
 

Jocs gegants: Des del més tradicional  com el joc de

l'oca, parxís, tres en ratlla, twister... fins a jocs d'arreu del món i de creació pròpia. Són jocs dibuixats i pintats a mà pel nostre equip artístic, per tant únics i originals.

Si voleu us en podem fer a mida per la vostra entitat, escola, Ajuntament,... us els dibuixem i elaborem artesanalment.

 
 

 
 

Gimcanes i Jocs Tradicionals: Jocs de pistes, tómboles boges i gimcanes pels carrers del poble o ciutat on els nens aniran acompanyats de monitors. Jocs de cucanya (trencar l'olla, mossegar pomes, carreres de sacs…), jocs de taula d'arreu del món...Recuperem així el joc tradicional al carrer i al saló.

 
 

 
 

Tallers: Us proposem una oferta àmplia de tallers artístics (manualitats, maquillatge, mural...), de natura, interculturals... on els nens/es realitzaran, amb el suport dels monitors, diferents objectes que més tard s’emportaran a casa.

 
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
   
     
 
 
     
   
     
 

Fest'ametlló, la Festa Major infantil de l'Ametlla del Vallès, amb el Tommy i la mascota de la festa, creada per nosaltres, "l'Ametllona".

 

     
   
     
 
Gimcana de la Festa de la Fantasia de l'editorial Galera, al Parc de Joan Brossa de Muntjuïc de Barcelona.
     
 
La Festa dels Gegantons de St.Fruitós de Bages, festa major d'hivern, on es fa una jornada intensiva de tallers de dansa, teatre, circ,etc
     
   
     
     
 
granota
 

inici